At udforske alle dine lån muligheder

Når du har besluttet, at du skal få et lån, kan du være undrende, præcis hvilken type lån du bør få. Generelt er befinder de fleste mennesker sig begrænset til kun et par lån muligheder, fordi det er alt, hvad de nogensinde har kendt… der er en række indstillinger tilgængelige afhængigt af dit behov, men.

For at hjælpe dig med at udforske alle dine muligheder, når du søger om et lån, finde nedenfor kan du grundlæggende oplysninger om flere almindelige typer af lån, som du kan finde, når shoppe rundt for et lån.

Sikrede lån

Sikrede lån er de lån, som har sikkerhed giver en garanti for, at lånet vil blive tilbagebetalt, selv hvis låntager ikke er i stand til at foretage deres betalinger. Objektet, som bruges som sikkerhedsstillelse kan variere meget afhængigt af formålet med lånet og værdien af sikkerhedsstillelsen… almindelige typer af sikkerhedsstillelse omfatter fast ejendom gerninger, automotive titler, friværdi, og selv smykker og antikviteter.

Usikrede lån

I modsætning til sikrede lån har sikrede lån ikke nogen sikkerhedsstillelse, der tjener som en garanti for tilbagebetaling. Disse lån tendens til at have en højere rente end sikrede lån, men da der ikke er nogen sikkerhed sikring af lånet du ikke behøver at bekymre sig om den bank eller långiver overtage din sikkerhed, hvis du ikke er i stand til at gøre din planlagte betalinger.

Auto lån

Automotive lån er en type af lån med sikkerhed, der bruges til at købe nye og brugte biler, lastbiler og andre køretøjer. I modsætning til nogle andre typer af sikrede lån tjener den købte vare i en auto-lån (køretøj) som sin egen sikkerhed til garanti for lånet.

Bank eller auto lån långiveren opnår en tilbageholdelsesret eller retskrav på den automotive titel, at køretøjet indtil lånet er blevet tilbagebetalt; når lånet er betalt fuldt ud, pant på titlen udgives lovligt og låntager ejer helt køretøjet.

Realkreditlån

Meget ligesom en bil lån kan realkreditlån den købte vare til at tjene som sikkerhed for lånet selv. I forbindelse med realkreditlån er den købte vare et hus eller andre stykke af fast ejendom… på grund af dette har de fleste realkreditlån en løbetid på 10, 20, eller endog 30 eller flere år.

Realkreditlån er normalt genstand for en bred vifte af gebyrer på lukningen af aftalen, der er kendt som lukning omkostninger, og kan desuden kræve, at forsikring holdes på fast ejendom, indtil lånet er blevet fuldstændig tilbagebetalt.

Hjem forbedring lån

Hjem forbedring lån er de lån, som ydes med det udtrykkelige formål at finansiere reparationer, forbedringer og udvidelser på fast ejendom. Egenkapitalen i hjemmet eller fast ejendom tjener ofte som sikkerhed for lånet, og de forbedringer, der er lavet en tendens til at øge værdien af egenskaben i sidste ende. Afhængig af långiver, kan hjem forbedring lån enten være lån for et bestemt beløb eller en kreditlinje med en begrænsning på dette beløb.

Homeowner lån

Homeowner lån er lidt ligesom hjem forbedring lån, de bruger hjem egenkapital som sikkerhed, men genstand for lånet er meget mere åbne. Stedet for at bruge pengene fra lånet til at reparere eller forbedre bestemt fast ejendom, kan homeowner lån bruges til at konsolidere personlige eller forretningsmæssige gæld, købe et køretøj, eller andre formål.

På grund af lethed, hvormed arbejder med friværdi, har homeowner lån normalt lavere rentesatser og mere fleksible lånevilkår end nogle andre sikrede lån.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt: