Har du lavet overgangen fra Desktop til Laptop? Hvad du behøver at vide…

Hvis du er en af de millioner, der har givet op pladskrævende desktop computere helt for den slankere, lettere, mere alsidige laptop, er der et par ting du bør overveje, hvis du ikke allerede har.

Først, fordi de er bærbare og lette, bærbare computere ikke i sagens natur så sikre som stationære computere, når det kommer til tyveri. Og vi taler ikke bare om kaffe butikker, lufthavne, universitetsområder og passagersæder af biler (hvilket er, hvor de fleste bærbare computere har tendens til at blive stjålet). Selvom du i praksis at forlade din bærbare computer på skrivebordet, når du går hjem om aftenen, din risikere tyveri, bør nogen bryde ind i din office-pakke eller hvis en dør er efterladt ulåst. Den første ting en tyv ville gøre er snuppe op alle de bærbare computere. De er værdifulde, de videresælger nemt, og de er nemme at fjerne uopdaget.

Svaret på dette problem er enkel. Vedhæfte en aflåselig laptop skuffe til dit skrivebord. Vi fandt høj kvalitet modeller på Versa tabeller for under $120. Bygget af stål, disse tilbehør bolt til den under side af næsten enhver skrivebord og tillade en laptop til at blive trukket ind under desktop når den ikke er i brug, og låst med en nøgle. Bagsiden af skuffen har en åbning at tillade den bærbare computer til at være tilsluttet og opladning natten over. Mens du optager dit skrivebord, simpelthen trække skuffen og bruge den bærbare computer lige der — det skaber mere plads på dit skrivebord.

Andet, sikkerhedskopiere dine filer. Da bærbare computere er bærbare, de er på et højere risiko for at blive droppet, sparket når din laptop kasse sidder på dine fødder, eller for at have spildt noget på dem. Mens producenter af bærbare computere er udmærket klar over dette, er ingen stykke af edb maskiner uovervindelig. Sikkerhedskopiere dine filer oftere, enten ved at kopiere dem på en hoppe drev eller ved at maile dem til dig selv.

For det tredje, være sikker på at have det nødvendige tilbehør ved hånden. Vi foreslår et ekstra batteri (holdt opladet), en godkendt forlængerledning og outlet adaptere hvis du planlægger at rejse. En ekstra USB-kablet er altid godt, hvis du har brug at tilslutte til en printer og Letvægts hovedtelefoner vil tillade dig at bruge din bærbare computer overalt (og stadig høre live streaming video eller dvd’er) samtidig bevare dit privatliv og uden at forstyrre andre.

Den sidste ting du behøver at vide er, at ergonomisk, laptops ikke så godt designet som din desktop computer sandsynligvis var. Med desktops bruge de fleste mennesker nu tastatur bakker at tilpasse sig til den komfortable tilt og højde for brugerens og derfor minimere risikoen for Carpal Tunnel syndrom og andre betingelser forårsaget af gentagne bevægelser. Desværre, laptops temmelig meget bare hvile på skødet og hvis sætte på et skrivebord, sidder ikke i den korrekte højde, ergonomisk. Eksperter forudser, at med den øgede brug af bærbare computere, der vil være en stigning i gentagne bevægelse symptomer og potentielt invaliderende tilstande som CTS. En måde at bekæmpe dette er at bruge en laptop skrivebord når du arbejder i hjemmet eller kontoret. Laptop skriveborde, ofte omtalt som ‘Laptop vogne’ på grund af deres mobilitet, er tilgængelige på markedet. De er simpelthen, højde-justerbar vogne designet til at holde en bærbar computer og tillader brugeren at sidde eller stå mens du bruger dem. De giver ikke samme ergonomiske effektivitet som et tastatur på et traditionelt skrivebord, men de er bedre end floppe ned på en sofa og sidder bærbare på skødet eller skulle nå op til type på laptop tastatur på en regelmæssig skrivebord.