Printpad skærer omkostningerne ved mærkning

Virksomhederne udskriver stregkodeetiketter in-house ikke længere skal tie-up pc’er bare for at køre deres etiketprintere, takket være PrintPad, en dedikeret stregkode udskrivning terminal.

Sagde at skære mærkning omkostninger og øge produktiviteten, PrintPad er halvdelen af omkostningerne i en PC og er mindre end en bærbar computer. Det er robuste endnu let bærbar så kan bruges overalt på arbejdspladsen. Det er letvægts-PrintPad vejer kun 800 gram – og dens kompakte 219 mm af 178mm 38mm Dimensionsanalyse, at det er lige så hjemme på fabrikken produktionslinje i en high street butik.

Skræddersyede merchandise, karton eller overholdelse etiketter fremstillet ved hjælp af PrintPad kan optage tekst, stregkoder og grafik, pris og vægt oplysninger og bruger vejledningen. PrintPad kan udskrive serienumre, beregne udløbsdatoer og produktion logoplysninger.

Det kan scanne varenumre for nøjagtighed og validere oplysninger mod enhver gemte database. Tastatur-opererede PrintPad kan styre op til fire forskellige printere, selv om hver enkelt udskriver forskellige oplysninger på forskellige størrelse etiketter med den ekstra bonus, at det vil støtte enhver Paxar UK printer plus bogstaveligt talt hundredvis af stregkode printere fra andre førende printerproducenter. En anden nyttig funktion er at PrintPad kan være knyttet til en scanner eller skalaer. Det er både effekt og vandtæt, og kan køre på enten lysnettet eller batterier, der holder i op til otte timer.

PrintPad vil downloade, gemme og udskrive tusindvis af poster fra nogen af databaserne almindeligt i brug rundt om i verden. Det har en stor Qwerty Tastatur og en stort baggrundsbelyst display, 512KB indbygget Flash-hukommelse, og vil gemme en næsten ubegrænset antal etiket formater. PrintPad understøtter også flere sprog og internationale karakter sæt. Design af etiketter er let med LabelView label software leveres, og systemet er fuldt 2000 kompatible.

I øjeblikket to modeller er til rådighed, PrintPad 1000 og PrintPad 4000. De deler mange fælles træk, med PrintPad 4000 er det korrekte valg, hvis mere end én printer er skal kontrolleres og indbygget stregkode scanning er påkrævet. Begge kommer med en fuld et-års garanti og forsikringen om støtte fra Paxar UKs servicenetværk.