Skyggen

Skyggen ved. Der plejede at være en radioprogram kaldet The Shadow hvor helten, Lamont Cranston, skygge, vil overvinde de skyggeagtige kræfter af doom af uklarhed vision af dem omkring ham. “Hvem ved, hvad Ondskaben lurer i hjerter af mænd” var deres intro linje. De var store shows og du kan stadig finde dem pÃ¥ internettet.
Aktiemarkedet er lidt ligesom skyggen. Som du går sammen med solen på ryggen kaster du en skygge. Uanset hvilken måde du flytte skyggen forbliver forude. Hurtigt, langsomme, højre, venstre. Det gør ikke nogen forskel.
En egenkapital marked er skyggen af økonomiens opholder sig ud foran efter hver drejning og drejning. Afhængig af højden af solen skyggen kan være lang eller kort. Du kan se det enten som en langsigtet eller kortsigtet forudsigelse af passagen.
Hvis du ikke vidste hvad en skygge var du ikke ville indse det fortæller dig noget om, hvor du går. Hvis du kan se skyggen falder på tværs af et hul ved du du skal træde over eller omkring det afhængig af dens bredde og dybde. Stien til vores økonomi er forudsagt af retning af aktiemarkedet. Når tingene er godt og alle er at tjene penge skyggen synes at gå og når økonomien bremser (anden grund) skygge mørkere og hoveder.
På dette tidspunkt (11/04) solen skinner smukt og skyggen strækker sig længe og venlige før os. Aktiemarkedet er på vej op, og alle veltilpas, men vi ved også, at i morgen storm skyer kan synes at gøre vores skygge, synes at være et monster sort billede, der skjuler huller i vores vej.
Når der opstår skal vi være klar til at sætte på vores regnfrakke til at beskytte hvad vi bære gennem livet. En af de vigtigste er de penge, vi har sat til side for den tid, vi ønsker at afvige stien, sidde ved vejen og overveje alle de smukke ting, vi har bragt. Det betyder, at vi skal passe på ikke at miste hvad vi har lavet og ikke lade den skyggefulde regn Sky vaske dem væk.
At regnfrakke til dine investeringer er en exit-strategi for din portefølje. Uden en plan for at beskytte dine aktiver vil det være for let at synes dem vasket væk. Dette betyder ikke, diversificering, hvilket er hvad mæglere ønsker du at gøre. Det betyder en plan om at afslutte (sælge) bestand og gensidige fonde, der er på vej ned. Dette kan gøres med en simpel procentsats stop-loss ordre på dine aktier og en mental stop tab for fondene.
Mæglere ønsker aldrig at sælge selvom der kan være en Kommissionen involveret fordi når du penge er i en pengemarkedet hverken de eller maeglerhonorar selskab gør nogen penge. Du og kun du holder af dine penge, så du skal beskytte den. Tænke over en exit plan nu og sætte det på plads.
Ikke Bliv offer for den mørke skygge.