Kredit rådgivning kan spare dig fra konkurs

Hvis du finder dig selv over for mere gæld end du kan nå på egen hånd, kan du overveje at få bistand fra en kredit rådgivning agentur. Fordi disse agenturer håndtere nogle af dine mest følsomme personlige oplysninger, vil du være sikker på at du har at gøre med en effektiv og velrenommeret organisation før du går i gang med dem. Efter at finde flere kredit rådgivning agenturer gennem de gule sider eller via internettet, kan du vurdere deres ry ved at tjekke med din lokale Better Business Bureau. Nogle kredit rådgivning agenturer er strengt non-profit og tilbyde deres tjenesteydelser gratis til dem, finder de behov for hjælp. Andre opkræve visse gebyrer, lige fra en up-front indbetaling til en endelige lovforslag, der er baseret på den tid, der blev brugt på at konsolidere din gæld.
Du skal finde ud af lige med det samme, hvis du vil til sidst blive opkrævet for tjenesterne, de leverer fordi hvis du er i gæld, den sidste ting du behøver på dette punkt er en anden bill. Når du har bestemt, hvis du vil være i stand til at arbejde med agenturet, kan du begynde at reparere din kreditværdighed ved at lade agenturet konsolidere din gæld.
Tænk over hvad du har læst så langt. Det styrker, hvad du allerede ved om konkurs? Eller var der noget helt nyt? Hvad med de resterende punkter?
Kredit rådgivning agenturer kan hjælpe dig med at udarbejde en gæld tilbagebetaling plan, skitserer, hvad der skal gøres for at klare alle dine udestående saldi. De beregner din indkomst, sammen med enhver uforudset økonomisk tilbageslag (såsom udgifter til lægebehandling) er også tages i betragtning, når du foretager denne plan.
Hvad der er tilbage af din gæld er derefter konverteres til et engangsbeløb, som du derefter kan starte til at tilbagebetale i månedlige rater. I nogle tilfælde kan et agentur købe gælden fra dine kreditorer, hvilket betyder, at du gør din månedlige betalinger direkte til agenturet. I andre tilfælde, kan agenturet gribe ind på dine vegne, og overbevise dine kreditorer til at udvide nåde perioder, midlertidigt suspendere samling, eller acceptere et reduceret engangsbeløb.
Kredit rådgivere kan hjælpe dig med at komme ud af gælden, men de kan ikke helt slette alle tidligere skader på din kredit rapport. Selv om tidligere dårlig kredit kan forblive på din rapport i flere år, viser arbejder med en kredit rådgivning agenturet kan stadig hjælpe dig med at få godkendt til kredit på et tidspunkt i fremtiden da det, at du lægger en stor indsats. Gennem en kredit rådgivning agentur, vil du kunne gøre konsekvent betalinger mod din udestående saldo, som afspejler positivt på din kredit rapport, og kan være indflydelsesrige hvis du ansøge om kredit i fremtiden.
Tage tid til at overveje de punkter, der er præsenteret ovenfor. Hvad du lærer kan hjælpe dig med at overvinde din tøven for at handle.